Junts per l’Esport de Mataró estrena web i col·laboració amb el Joan Petit

Com bé sabeu, el mes de desembre vam constituir, juntament amb altres cinc entitats de la ciutat, l’Associació de Clubs Junts per l’Esport de Mataró. Avui us escrivim per presentar-vos el web de l’associació, en que a través del mateix podreu veure quins objectius tenim i quines activitats esportives i saludables us proposem, així com la manera d’inscriure’s i participar-hi. El fet der registrar-vos i prendre part en el seguit d’accions i reptes que anirem proposant constantment, us permetrà obtenir premis de diferents valors, de més quantia a mesura que sigueu més actius, al temps que podreu col·laborar en la millora del nivell de salut de la nostra societat i col·laborar solidàriament en més d’un projecte que proposarem.

Per començar, FES LA VOLTA AL MÓN EN 80 DIES, suposa el primer repte que plantegem des de Junts per l’Esport i pretén col·laborar amb la Fundació Amics de Joan Petit en la lluita contra el càncer infantil.

Us animem doncs a que si feu activitat física del tipus que sigui: córrer, nedar, anar amb bicicleta, caminar, jugar a qualsevol esport, o qualsevol d’altre, US REGISTREU ARA MATEIX a l’enllaç
www.juntsperlesportdemataro.cat i comenceu a sumar PUNTS I CALORIES per obtenir els millors PREMIS, alhora que COL·LABOREU activament en la millora de la nostra societat.

wefitter-mataro