El Medicare System Mataró es juga molt més que tres punts

El Medicare System Mataró es juga molt més que tres punts aquest dimecres al Jaume Parera davant el Gijón. El partit, que serà a una hora poc habitual (17.15h), enfronta al quart i cinquè classificat de la temporada passada i és de vital importància per les jugadores entrenades per l’Oriol Feliu.

Una victòria certificaria la participació a la Copa per part de les mataronines, que actualment ocupen la novena plaça amb 16 punts (recordem que la copa la juguen 8 equips), però amb dos partits menys que Cerdanyola (16 punts) i Las Rozas (19 punts).

La segona raó, és que permetria anar escalant posicions a la lliga, i retallant punts als equips que encara estan a l’abast de les groc i negre (descartant a Voltregà, Manlleu i Palau, que semblen jugar un altre lliga). El Medicare System ve de guanyar a la difícil pista del Bigues, que actualment ocupa la cinquena posició, així que derrotant a les asturianes i la setmana que ve fent el mateix a Terrassa, podria aspirar a com a mínim repetir la fantàstica classificació de la temporada 2014/15.

L’Any passat el Mataró va estar a punt de donar la sorpresa i emportar-se els tres punts del partit disputat al Jaume Parera, però un gol en els últims instants del Gijón ho va impedir.