Història

El Club Hoquei Mataró (fins l’any 1992 DC Mataró) acumula més de cinquanta anys d’història. El primer partit oficial es va jugar el 15 d’octubre de 1951 i, dos anys més tard, es van constituir els primers equips de base.
Durant més de cinc dècades, el CH Mataró ha estat desenvolupant una gran tasca tant a nivell de formació com d’esport d’alt nivell. L’entitat té a les seves vitrines una Lliga, una Copa d’Espanya, i una Copa CERS, i ha militat a la Divisió d’Honor en cinc períodes diferents durant els últims 40 anys.
A nivell de base, l’entitat compta amb un gran planter que cobreix totes les edats i inclou diversos equips femenins que ja han donat grans fruïts en forma de jugadores internacionals.
El CH Mataró juga els seus partits al Poliesportiu Municipal de Cirera, i compta amb el suport de diferents empreses col·laboradores, a més de l’Ajuntament de Mataró.

Pamarès:

L’any 1967 el D.C. Mataró es proclama Campió de la Copa d’Espanya contra el Vilanova

La temporada 68-69 el D.C. Mataró guanya el Campionat de Catalunya.

L’any 2009 el CH Mataró es va proclamar campió de la Copa CERS, fet que converteix l’equip en la primera entitat de la ciutat que guanya un títol europeu.

L’any 2003 el CH Mataró es proclama campió de la Copa del princep, disputada a Cerceda, contra l’equip amfitrió.

Junta

President: Ignasi Prat

Secretaria: Mònica Isach

Administradora: Imma Ordàs

Vocals:
Olga Peñalba
Joan Pàges
Marga Parra
Raul Pineda
Carles Garoo
Joan Galeano